Bekervoetbal

Omdat veel ploegen de nationale beker vaak niet al te serieus nemen kun je mmet het wedden op deze bekerwedstrijden vaak leuk geld verdienen. De outsiders bij deze wedstrijden hebben vaak hoge uitbetalingen en kunnen juist in een beker wedstrijd voor een stunt zorgen. Zorg wel dat je voor het wedden op de beker je eerst de regels weet.

Per land kunnen de regels van een bekerwedstrijd namelijk verschillen. In Spanje wordt een bekerwedstrijd altijd met een uit en thuis wedstrijd gespeeld terwijl het in Nederland het altijd over een wedstrijd gaat met een eventuele verlenging. In Engeland is het weer een wedstrijd met een re play bij een gelijkspel. Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden voordat je gaat inzetten op een beker wedstrijd, want de spelers gaan doordat er toch nog een tweede wedstrijd komt misschien met een andere instelling het veld op. Ook als de eerste wedstrijd al met 6-0 gewonnen is dan zal de instelling de tweede wedstrijd anders zijn. Ook het belang van een clup om de beker te winnen moet je laten meewegen. Soms is het de enige mogelijkheid om een Europees ticket binnen te halen en zal de ploeg super gemotiveerd aan de aftrap verschijnen.

Heel veel clups spelen tegenwoordig in het tijdsbestek van een week 3 wedstrijden. De topploegen zullen dan in een onbelangrijke wedstrijd aantreden met een b elftal, wat natuurlijk weer veel invloed kan hebben op de uitslag. Probeer voor een wedstrijd te weten te komen met welke opstelling een ploeg zal verschijnen. Je kunt in ieder geval de weddenschap pas vlak voor de wedstrijd afsluiten als je op de hoogte bent van de opstellingen. Het live wedden is natuurlijk ook een optie omdat je dan zeker weet wie er spelen en met wat voor instelling ze op het veld staan. Want ook de reserves kunnen natuurlijk een goede wedstrijd op de mat leggen en zijn misschien wel extra gemotiveerd om de trainer van hun kunnen te overtuigen.

De stand in de regulaire competitie kan ook invloed hebben op het presteren in de beker. Een ploeg die op degraderen staat heeft wel andere prioriteiten dan een beker wedstrijd waarvan ze weten dat de finale toch bijna zeker onhaalbaar is. Een team dat in de competitie last heeft van een vormcrisis zal tegen een amateur ploeg het zelfvertrouwen weer willen opkrikken en dus volle bak gaan.

Juist met live wedden kun jij als voetbalkenner deze zaken meenemen in je beslissing.Dus nadat je de motivatie en opstelling van een team hebt geanalyseerd kun je gaan kijken of de uitbetalingen bij de bookmakers interessant zijn voor jou om op te gaan spelen. Dus juist in de bekerwedstrijden kun je met goed zoeken wedstrijden vinden waarbij de uitbetalingen gebaseerd zijn op het eerste elftal maar waarbij het tweede elftal in het veld staat. Bekerwedstrijden zijn daarom uitermate geschikt om op te wedden. Maak daarbij een account aan bij verschillende bookmakers zodat je profiteert van de vele bonussen die er aangeboden worden. Samen met de bonus en jou inzicht op voetbal is het moeilijk verliezen.